Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

ΠΑΡΑΔΟΣΗ
24 - 48 ΩΡΕΣ
2130402277
Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 17:00
Σάββατο: 09:00 - 14:00

Το καλάθι μου:

0 τεμάχια - 0,00 €
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο Καλάθι Αγορών σας!

0

Τρόποι πληρωμής

Τραπεζικοί Λογαριασμοί

Τραπεζική κατάθεση του οφειλόμενου ποσού στον τραπεζικό εταιρικό λογαριασμό. Εφόσον επιλέξετε λογαριασμό, θα πρέπει να καταθέσετε το οφειλόμενο ποσό μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες. Παρακαλώ χρησιμοποιείστε το Order ID σαν αναφορά πληρωμήςΗ παραγγελία σας θα μείνει σε αναμονή μέχρι το ποσό να εμφανιστεί στον λογαριασμό μας.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR74 0172 1150 0051 1509 1256 355 

Κάντε την Πληρωμή της Παραγγελίας σας με 4 Τρόπους


1. Πληρωμή με αντικαταβολή στην Ταχυμεταφορική Εταιρεία

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

4. Πληρωμή Μετρητοίς

Αναλυτικότερα,

1. Πληρωμή με αντικαταβολή (μόνον όταν η αποστολή έχει γίνει με την Ταχυμεταφορική Εταιρεία)

Πληρώστε το αντίτιμο της παραγγελίας τοις μετρητοίς στην Ταχυμεταφορική Εταιρεία , κατά την στιγμή της παραλαβής των προϊόντων.Το κόστος αντικαταβολής είναι 2,5€.

2. Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Tο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη Verisign, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών στις περισσότερες από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κόσμου.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

3. Παραλαβή της παραγγελίας σας στο κατάστημα

Αν δεν θέλετε η παραγγελία σας να σταλεί στον χώρο σας ,τότε μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα να πληρώσετε μέσω Μετρητών ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ και να παραλάβετε τα προϊόντα σας από το κατάστημα μας στην Λεωφόρο Δημοκρατίας 86, Ασπρόπυργος ΤΚ 19300, Αττική, τηλ. 2130402277. Ο χρόνος παράδοσης των προϊόντων γίνεται την ίδια μέρα ή το αργότερο μέχρι και 2 εργάσιμες ημέρες.

Απαραίτητη προϋπόθεση να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το εμπορικό τμήμα τηλ. 2130402277.